Gogosi cu budinca de ciocolata

de Lau in Dulciuri, 19 Mar 2011 | 6993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 ou
  • 20 g drojdie
  • un praf de sare
  • 100 g zahar
  • 300 ml apa calduta
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 4 linguri de zahar
  • 400 ml lapte

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu budinca de ciocolata:

se face maiaua din drojdie,ou,1 lingura zahar,2 linguri apa,1 lingura faina,

se amesteca bine se lasa 15 min sa faca besici,

se pune faina intr-un castron se face gaura in mijloc si se adauga maiaua,

se adauga praful de sare si restul de zahar si se framanta coca,

se lasa o ora la un loc calduros,

budinca se face conform instructiunilor de pe plic,

se intinde o foaie, se taie patrate si se pune cu lingura in mijloc

se impatureste bine si se prajeste in uleiul incins,

se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mousse “After Eight”